Јован Марков

Почетак » Uncategorized » Помоћ пријатеља :)

Помоћ пријатеља :)

Срећан сам што се дружим са људима који не чекају да неко други нешто корисно уради за њих, него су узели свој живот у своје руке и, не само да максимално утичу на свој живот, него утичу и мењају цео свет око себе.! 🙂

Милена МилићевићЈедна од њих је и моја пријатељица Милена Милићевић. Милена је алумниста универзитета у Београду и Кембриџу. До сада је радила у Београду, Берлину, Риму, Кембриџу, Лондону, Дрездену и Стразбуру, најчешће волонтерски. Ангажовања је добијала пре свега захваљујући професионализму, истрајности и знању пет језика. До сада је увек радила на побољшавању и оплемењивању свог окружења. И сада жели да покрене компанију која ће бити, пре свега, од користи друштву. Више о томе можете прочитати овде. Прилику за промовисање својих позитивних идеја, стварање контаката и налажење инвеститора за ту компанију, као и могућност да боље брендира Србију види у учествовању на светском самиту Један Свет Младих (One Young World Summit) који ће бити одржан у Јоханесбургу у Јужноафричкој Републици од 2. до 5. октобра а на који је Милена позвана од стране организатора. Е, у вези тога јој је сада потребна ваша подршка, а Милена каже да ће ту подршку вишеструко вратити друштву.

Постоје три начина да подржите Милену:

  1. Можете поделити ову објаву на друштвеним мрежама а такође и путем меила својим контактима.

  2. Можете пратити акције на ФБ страници: https://www.facebook.com/WithMilenatoAfrica и позвати своје пријатеље да је лајкују.

  3. И на крају, можете уплатити донацију на динарски рачун: 160-5100101346687-27 или путем сајта Indiegogo.

Сваки ваш допринос ће јој пуно значити. 🙂

Учешће на конференцији износи 2.750 британских фунти плус ПДВ, и то је укупно 3.135 фунти. Потребно је да тај новац уплати до 13. септембра, а авионску карту да обезбеди до почетка октобра. Милена је још рекла да ће прикупљени новац који буде преостао након плаћања трошкова котизације и пута, уплатити у хуманитарне сврхе.

Хајде да мењамо свет.

Унапред вам пуно хвала! 🙂


Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: